Spicy tundeller.
Jeg er sgu vil med tun deller! Da min ældste (møg gamle) fætter for kort tid siden fortalte mig om tun deller rynket jeg lidt på næsen, og tænkte “ahhhh det troe jeg så ik’ lige!” men jeg fik opskriften, og kastet mig ud i det.
I dag var 2. gang jeg lavet dem, og jeg bestemte mig for at “spice” dem lidt op.
Til ca. 10 tun deller skal der bruges:
- 4 dåser tun i vand
- 3 æg
- 1-2 spsk mel (så det hænger en smule sammen)
- En lille håndfuld hakket forårsløg
- 1 revet rødløg
- 1 revet gulerod
- 2 spsk sød chilisovs
- Salt og peber
- Evt lidt citron
Det hele blandes, og steges i lidt olie, på ikke for høj varme. Jeg trykker dem en smule flade, så de er lidt hurtigere at stege.
God appetit 🙂
Ingen kommentarer endnu